weet waar u onderneemt
professionele hulp bij vestiging in groeiregio Haaglanden

Neem contact op


Voor elke vraag kunt u bij ons terecht  op werkdagen: 09:00 uur tot 17:00 uur.

Bel: 088 - 015 17 00

 

Of stuur een e-mail

Onze kijk op hervestigen

Nog niet zo lang geleden stonden ondernemers in de rij om zich ergens te mogen vestigen. Die aanbodgerichte markt is in een paar jaar veranderd in een vraagmarkt. Rij vandaag over de A4, A12, A13 of welke andere snelweg dan ook en u ziet een keur aan vrij-in-te-vullen kavels. Als aanbieder moeten wij nu de boer op om u te overtuigen dat locatie A beter past bij uw bedrijf dan locatie B.

De vraaggerichte aanpak

Als ondernemer zoekt u een locatie waar u de onderneming effectief kunt runnen. De aard van de onderneming bepaalt daarbij de eisen waaraan die locatie moet voldoen. De ene ondernemer wil graag een locatie dicht bij de snelweg, omdat hij dagelijks grote leveranciers aan de deur krijgt. Een technisch uitzendbureau is bijvoorbeeld op zoek naar een relatief klein kantoor, maar met juist heel veel parkeerplekken om zijn materieel neer te zetten. Een online ondernemer wil graag dicht in de buurt van een grote vervoerder zitten. In de gesprekken die wij voeren met ondernemers zoeken wij naar het antwoord op de vraag: "Waar moet uw locatie aan voldoen?"

Kennis van de regio is essentieel

Businesspark Haaglanden kent de regio als geen ander. Hoe bereikbaar zijn de verschillende locaties? Wat is de (potentiële) afzetmarkt? Wat voor soortgelijke ondernemingen zitten er? Woont er voldoende passend personeel in de nabije omgeving? Door uw vraag en de kennis van de regio te combineren, krijgt u snel een beter beeld van de mogelijkheden van de regio. Zo kunt u een goed gefundeerde keuze maken.

Meedenken als ondernemer

Zoeken en realiseren van een nieuwe locatie is voor de meeste ondernemers geen routineklus. Businesspark Haaglanden helpt u bij deze beslissing en realisatie van de nieuwe locatie. Naast kennis van de regio kennen wij ook de weg in de verschillende gemeentenhuizen. Wij openen deuren, helpen bij de aanvraag voor vergunningen, kennen de wethouders en andere bestuurders bij naam en toenaam. Daarbij blijven wij aan het belang van de ondernemer denken.