weet waar u onderneemt
professionele hulp bij vestiging in groeiregio Haaglanden

Neem contact op


Voor elke vraag kunt u bij ons terecht  op werkdagen: 09:00 uur tot 17:00 uur.

Bel: 088 - 015 17 00

 

Of stuur een e-mail

Bart Schadee

“Duurzaamheid zit in onze genen. We ondernemen nu en denken in de toekomst.”
Bart Schadee, Van Gils autodemontage

Heron

Waarom Heron?

Een locatie met een gezicht

Rij op de A12 van Den Haag naar Utrecht en u kunt dit eersteklas bedrijventerrein straks onmogelijk over het hoofd zien. “Moet u op bedrijventerrein Heron zijn? Dat zijn die bijzondere gebouwen met die groene gevels”. Ook als u vanuit Rotterdam of via Den Haag CS met de RandstadRail naar het terrein rijdt, ziet u de markante gebouwen al van ver af.

Een plek voor een visie

Het bedrijventerrein biedt ruimte aan middelgrote ondernemingen die zich richten op de regionale en (inter)nationale markten. En waar het door komt, komt het, maar de bedrijven die zich hier nu vestigen zijn allen bezig met een duidelijk (groter) toekomstbeeld. Noem het visionair. Neem als voorbeeld het Van Gils automontagebedrijf dat niet accepteert dat gebruikte auto’s alleen nog maar een berg roest zijn. Zij streeft ernaar om elk onderdeel te recyclen, tot de oude motorolie aan toe.

Ook kennis is goed bereikbaar

Naast klanten en personeel is ook kennis goed beschikbaar in de regio. Kennisinstituten als de TU in het nabijgelegen Delft, of de dependance van de Universiteit van Wageningen in Bleiswijk. Uiteraard mag in dat lijstje ook de Haagse Hogeschool In Holland met een ruime poel van stagiaires niet ontbreken.

De feiten:

  • Zichtlocatie aan de rand van Den Haag
  • Milieucategorie t/m 4.2
  • 13,5 hectare
  • Direct aan de A12

De formule van Heron: een groot succes

Bedrijventerrein Heron ligt goed in de markt. Riverdale opende al in januari de deuren van haar nieuwe vestiging. Fugro en Van Gils zijn halverwege vorig jaar met de bouw gestart, Heembouw start in maart dit jaar en de autodemontage bedrijven Gerrits en De Kneus volgden deze zomer. In totaal is nu ruim 62% van de 13 ha. uit te geven grond gereserveerd of verkocht.

Download hier de kavelkaart